09/08/20

WINE FOR CHARITY

Beste wijnliefhebber,

Met enige trots presenteren wij jullie onze 2020 SUMMERWINETASTING-activiteit. In dit coronajaar een speciale editie, geen zomers terras met lekker hapjes als degustatieruimte, wel een DIGITALE VERSIE, maar daarom niet minder culinair en gezellg.

Samen met wijnhuis Goyens, inmiddels omgedoopt tot Baeten Vinopolis, stelden we een mooi assortiment samen waarvan de OPBRENGST integraal gaat naar lokale projecten ter ondersteuning van KINDERARMOEDE, opvoeding en onderwijs.

We maakten een tastingboekje met 33 WIJNEN met hedendaagse MOODS. Genieten van een goed glas wijn gaat namelijk veel verder dan de klassieke wine/food pairing. Dit laten we best over aan de sommelier in de restaurants. Genieten van wijn mag en kan ook gewoon op dagdagelijkse momenten. ENJOY EVERY MOMENT.
De brochure met de aangeboden wijnen vind je HIER terug.

Verschillende INFLUENCERS presenteren hun favoriete wijnen hieronder in een filmpje.
Laat u adviseren door hen.

Luc Goyens - wijnliefhebber en bezieler van dit project
Bert Meewis - chef-kok en eigenaar van restaurant de Slagmolen Opglabbeek

Dany Vandevoort - gouverneur van het nieuwe Rotary district 2140

Koen Vanmechelen - Belgisch conceptueel kunstenaar en eigenaar La Biomista

Mariëlle Clercx - eigenaresse restaurant de Kwizien Hasselt

Olivier Daenen - eigenaar restaurant Entrepot del Tartufo Hasselt

Noël Slangen - Belgisch communicatieadviseur

Hannes Wolf - trainer KRC Genk

Armand Schreurs - Vlaams poppenspeler, cabaretier, columnist en journalist

Cynthia Reekmans - Vlaamse presentatrice en mediafiguur

Wij en onze influencers ROEPEN jullie dan ook massaal OP om de wijnkelders en -frigo's terug aan te vullen, zodat onze GIFT zo groot mogelijk kan zijn #SAMENSTERK.

Bestellen kan via dit BESTELFORMULIERLet op: open dit formulier best op uw pc en dus niet op uw smartphone of tablet!

Neem het mee naar één van onze Vinostores of stuur het ons door via mail (info@wijnengoyens.be). Zowel ophaling als levering aan huis is mogelijk.

LET'S BUY SOME WINE FOR CHARITY!

Dank voor jullie steun en support.
Luc de Werdt
Rotary Club Genk Staelen