09/04/20

brief van Dany Vandevoort, District Governor Elect D2140

Beste vriendinnen en vrienden van D2140,

Gelieve de brief in bijlage te lezen.

Gelieve ook op geregelde tijdstippen onze website www.rotary2140.org te bezoeken waar je alle hot news over ons nieuwe district zult vinden.

Tot gauw,

Dany

Beste Rotariërs van D2140,

De gezondheid en de veiligheid van onze leden is topprioriteit.
De uitbraak van het coronavirus en de onzekerheid hieromtrent hebben geleid tot mijn beslissing om de District Training Assem-bly (DTA) van 25 april 2020 te annuleren.

Als Rotariërs hebben wij een voorbeeldfunctie in de maatschappij, wij nemen onze verantwoordelijkheid en wij tonen onze solidariteit om zieken en zwakkere personen te beschermen en wil-len helpen aan het indijken van deze pandemie.

Zoals onze internationale president Marc Daniel Maloney moedig ik jullie, als leiders in uw omge-ving – People of Action, aan om hulp te verlenen waar nodig.
Ik citeer: “Contact your local health authorities to learn what your Rotary club can do to help pre-pare for and respond to the COVID-19 outbreak.”

Tot binnenkort met info over de DTA!

Met Rotarische amicale groeten,

Dany